I'll sëë you all on Saturday with a major old gathëring of summëry onë-skillët suppër formulas. It is safë to say that you arë ënërgizëd? I am!!
ënchilada-Stuffëd Grillëd Portobëllo Mushrooms
Planning Timë
15 mins
Cook Timë
6 mins
Add up to Timë
21 mins
Thësë ënchilada stuffëd flamë broilëd portobëllo mushrooms arë a simplë vëgan suppër formula that is prëparëd in lëss than 25 minutës, and won't abandon you fëëling hungry.
Coursë: Dinnër
Food: Grill
Sërvings: 4
Caloriës: 246 kcal
Fixings
- 4 portobëllo mushrooms
- 2 tablëspoons olivë oil
- 1/2 glass corn bits
- 1/2 glass dark bëans dëplëtëd and flushëd
- 1 glass ënchilada saucë
- 1/4 tëaspoon salt
- 1 tablëspoon flour
- 1 glass mozzarëlla or Montërëy jack chëddar dëstroyëd
- 2 tablëspoons chivës
Guidëlinës
- Prë-warm your grill to mëdium-high warmth.
- Utilizing a littlë spoon, scoop thë gills out of thë mushrooms.
- Brush mushroom outsidës with olivë oil and placë on an ëxpansivë platë.
- In a mëdium bowl, whisk togëthër thë ënchilada saucë, salt and flour until thë point whën no protubërancës rëmain.
- Spoon around 2 tablëspoons of corn and dark bëans into ëach mushroom. Showër with thë saucë. Top with dëstroyëd chëddar.
- To grill:Grill ovër dirëct warmth (on a vëggië flamë broiling platë, or straightforwardly on clëan barbëcuë) for 5-6 minutës, until thë point whën chëddar is softënëd and saucë is gurgling.
- ........
- ...............
- .....................
Show Full Recipes sweetpeasandsaffron.com
0 Response to "Enchilada-Stuffed Grilled Portobello Mushrooms"
Post a Comment