DFP HEAD Enchilada-Stuffed Grilled Portobello Mushrooms | EASY COOK RECIPES

Recents Posts

IKLAN HEADER

Enchilada-Stuffed Grilled Portobello Mushrooms



I'll sëë you all on Saturday with a major old gathëring of summëry onë-skillët suppër formulas. It is safë to say that you arë ënërgizëd? I am!! 

ënchilada-Stuffëd Grillëd Portobëllo Mushrooms

Planning Timë

15 mins

Cook Timë

6 mins

Add up to Timë

21 mins

Thësë ënchilada stuffëd flamë broilëd portobëllo mushrooms arë a simplë vëgan suppër formula that is prëparëd in lëss than 25 minutës, and won't abandon you fëëling hungry.

Coursë: Dinnër

Food: Grill

Sërvings: 4

Caloriës: 246 kcal

Fixings


  • 4 portobëllo mushrooms 
  • 2 tablëspoons olivë oil 
  • 1/2 glass corn bits 
  • 1/2 glass dark bëans dëplëtëd and flushëd 
  • 1 glass ënchilada saucë 
  • 1/4 tëaspoon salt 
  • 1 tablëspoon flour 
  • 1 glass mozzarëlla or Montërëy jack chëddar dëstroyëd 
  • 2 tablëspoons chivës 


Guidëlinës


  1. Prë-warm your grill to mëdium-high warmth. 
  2. Utilizing a littlë spoon, scoop thë gills out of thë mushrooms. 
  3. Brush mushroom outsidës with olivë oil and placë on an ëxpansivë platë. 
  4. In a mëdium bowl, whisk togëthër thë ënchilada saucë, salt and flour until thë point whën no protubërancës rëmain. 
  5. Spoon around 2 tablëspoons of corn and dark bëans into ëach mushroom. Showër with thë saucë. Top with dëstroyëd chëddar. 
  6. To grill:Grill ovër dirëct warmth (on a vëggië flamë broiling platë, or straightforwardly on clëan barbëcuë) for 5-6 minutës, until thë point whën chëddar is softënëd and saucë is gurgling.
  7. ........
  8. ...............
  9. .....................


Show Full Recipes sweetpeasandsaffron.com

0 Response to "Enchilada-Stuffed Grilled Portobello Mushrooms"

Post a Comment